Wat vraag jij aan Sinterklaas ?

sinterklaas kado

De Sint is weer in het land dus tijd om weer eens na te denken wat je dit jaar van sinterklaas zal gaan vragen. Ook voor sinterklaas en zijn pieten zal het ieder jaar een hele klus zijn om weer een leuk en vooral origineel sinterklaas kado te bedenken. Gelukkig kunnen wij bij Pixels & Stiksels hem daar een klein beetje mee helpen.

Heb jij wel eens gehoord van de vier punten regel? De ideale manier om een leuk kado te bedenken.

  • A thing they want,
  • A thing they need,
  • A thing they weare,
  • A thing they read or to eat 😉

En het leuke is, het hoeft niet eens veel geld te kosten. Meerdere kleine sinterklaas cadeautjes daar worden de meeste kinderen super enthousiast van. Het uitpakken op pakjes avond is vaak al een hele belevenis op zich.

Een kado die ze graag willen

Weet jij het nog van vroeger? Die grote dikke catalogus met het mooiste en leukste speelgoed kwam weer binnen en je kon hier uren in neuzen. Wat zal ik dit jaar vragen aan sinterklaas… Misschien mocht jij ook een verlanglijstje maken om samen met een dikke winterpeen in je schoen te stoppen. Dit natuurlijk om sinterklaas een beetje gunstig te stemmen. Ik heb de longen uit mijn lijf gezongen om maar te zorgen dat ik toch wel iets zou krijgen wat op mijn sinterklaas lijstje stond. Van dit verlanglijstje komt het kado wat ze willen. Soms wil het wel eens helpen jouw kind een kleine tip mee te geven, namelijk; sinterklaas moet heel veel cadeautjes kopen voor alle kinderen, dus het kan niet te duur zijn. 😉 Enkele leuke originele kado tips zijn;

Een kado die ze nodig hebben.

Praktische kado’s zijn altijd handig en vallen daarnaast ook goed in de smaak. Bij Pixels & Stiksels zijn we hier een kei in. Naast dat veel kado’s super praktisch zijn, zijn ze ook gewoon erg leuk. Onze cadeautjes zijn namelijk gepersonaliseerd. Dat wil zeggen dat ze voorzien worden van een naam of leuke tekst en soms ook van een foto of favoriete afbeelding. Wat is er nou leuker dan dat!? Een praktisch kado, hmmm…. Ik zie je denken. Hier enkele super leuke suggesties waar je zeker weten blije gezichten van krijgt.

Een kado die ze kunnen dragen

Bij een kado om te dragen kun je aan verschillende dingen denken. Een leuke badcape met naam voor de kleinsten onder ons, een badjas  of poncho om te personaliseren maar ook een T-shirt voorzien van een favoriete afbeelding of foto. Bij Pixels & Stiksels is het allemaal mogelijk. En in de smaak vallen zal het zeker want wat is er nou leuker dan de volgende dag op school komen met een T-shirt met jouw favoriete afbeelding er op? Heb jij een kleine bakker in huis? Denk dan eens aan een kookschort voorzien van eigen naam of originele tekst en afbeelding samen met een koksmuts.

Een kado om te lezen of op te eten 😉 

Lezen is leuk en daarnaast super belangrijk. Het stimuleert het verbeeldend vermogen en het is daarnaast natuurlijk ook erg gezellig om lekker even voor te lezen voor het slapen gaan. Een boek is dus eigenlijk altijd oke. Naast een mooi voorleesboek, of prentenboek is natuurlijk ook een kleurboek of kinderkookboek heel leuk om te geven en te krijgen. Maar natuurlijk is een lekker kado zeker met Sinterklaas altijd een goed idee. Een lekkere chocolade letter, pepernoten met van die heerlijk zoete schuimpjes of….chocoladepepernoten hmmmm…

Ik wens iedereen een hele gezellige, lekkere en verrassende pakjesavond toe.

x Irma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.mijnkadokraam.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 597 reviews.

Pixels & Stiksels voor een mooi gepersonaliseerd kado met naam Sluiten