Waarom is Pixels & Stiksels de beste plek voor het bestellen van een uniek kraamcadeau?

Je bent misschien al even op zoek naar een origineel kraamcadeau of een kado voor een andere gelegenheid zoals een verjaardag, diplomering of huwelijk. Het moet uniek zijn en het liefst ook wel echt persoonlijk maar het mag allemaal niet te lang duren want ja, het moet al snel gegeven worden. Bij Pixels & Stiksels kunnen vrijwel alle producten worden gepersonaliseerd met naam en een afbeelding naar keuze. Dit kan een van onze afbeeldingen zijn maar natuurlijk ook een eigen afbeelding, favoriete foto of het geboortekaartje. Bij sommige producten heb je zelfs de mogelijkheid om door middel van een productdesigner het product van jouw keuze helemaal zelf te ontwerpen! Dit samen met de kwalitatief hoogwaardige producten en snelle levering maakt dat je niet verder meer hoeft te zoeken maar precies bent waar je moet zijn.

Vele tevreden klanten gingen je voor…

Sinds enkele jaren hebben we het webwinkel keurmerk van webwinkelkeur mogen ontvangen Hierin zijn we beoordeeld als goede en betrouwbare webwinkel. Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Maar waar we nog veel blijer van worden zijn de vele positieve reacties van onze klanten. Het is ontzettend leuk en motiverend om te lezen hoe onze klanten de webshop, producten en klantenservice hebben ervaren.Naast onze particuliere klanten leveren we inmiddels ook al weer geruime tijd de gepersonaliseerde kado’s voor het personeel van de wat grotere bedrijven en instellingen zoals Endemol, TU Delft en het Rijnstate ziekenhuis.

Wij leverden aan:

kraamcadeau met naam
kraamkado met naam
kraamcadeau

Onlangs hebben we voor het project Groente…zet je tanden er in, op initiatief van jongeren op gezond gewicht, de servies setjes mogen maken.

Wie zit er achter Pixels & Stiksels?

Mijn naam is Irma Bond en ik ben de eigenaar van deze webwinkel. Al sinds 2010 werk ik iedere dag met veel plezier aan het maken van leuke, originele en vooral persoonlijke kado’s met naam. Naast deze behoorlijk uitdagende bezigheid ben ik neonatologie- en kinderverpleegkundige op een kinderafdeling in een ziekenhuis. Dit houdt kort samengevat in; de zorg voor te vroeg geboren of anderszins zieke kinderen. Dit doe ik voor twee dagen in de week. Vooral de combinatie van deze twee bezigheden is ontzettend leuk en hoop ik nog vele jaren met zoveel plezier te mogen doen.
Ik wens je veel kijk en shop plezier in onze webwinkel en hoop binnenkort een leuk kado voor je te mogen maken!

SHOPPEN
kraamcadeau met naam